HeresyBlog går i luften

Velkommen til min blog, hvor kætteriske ideer kan få luft.

Det er mit indtryk at mange mennesker har svært ved, eller ikke ønsker at nye ideer eller ny måder at gøre tingene på. Det gamle er dejligt, for det ved man hvad er. Problemet er bare at hvís man tænker lidt uden for kassen, så kan man måske få nogle gode ideer, men samtidig er der risiko for nærmest at blive udstødt som ekstremist – som en kætter! Derfor denne blog.

I denne blog vil jeg prøve at beskrive nogle af de mærkelige og langt ude ideer der er. Nogen af dem har jeg selv brygget sammen, andre har jeg hørt om og nogen er bare så mærkelige at de fortjener omtale. Nogle gange vil jeg bare lege djævelens advokat, og præsentere ideer og overbevisninger jeg ikke selv er enig i.

Der findes steder på nettet hvor ekstreme ideer og mere eller mindre mærkelige verdensforståelser får udløb, men det er mit indtryk at de er ret præget af bitterhed og sure miner over at at ideerne ikke vinder generelt gehør. Det er ikke meningen her. Her er det et spørgsmål om at blive udfordret med unormale ideer, der kan give et godt grin eller måske endda inspirere til nye og skøre ideer.

Jeg vil dog ikke lægge skjul på, at jeg er af borgerlig observans med tendens til libertarianisme. Men selv her er der en form for normalitet, som jeg håber vil blive udfordret af anderledes ideer, som måske endda kan betegnes som kollektivistiske eller ligefrem socialistiske.

Har du nogle mærkelige ideer du mangler udløb for, så er du velkommen til at kontakte mig, så vi kan lægge dem ud her, enten anonymt eller i dit eget navn.

Jeg håber du vil finde min blog spændende.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.