Arnold, Rudy og Jeg

Sikke noget møg! Den bedst tænkelige amerikanske præsident er droppet ud af valgkampen. Rudy tabte i Florida, og med det momentum var der ikke ret meget andet at gøre, end at kaste håndklædet i ringen. Alt andet vil være spild af både tid og penge, hvilket kun vil komme Obama eller Hilary til gavn.

Men heldigvis er der stadig en rigtig god kandidat i feltet, og jeg også er helt sikker på vil kunne blive en rigtig god præsident, nemlig John McCain. Man kan sige meget om John McCain, men vigtigst af alt, så har han altid støttet befrielsen af Irak. Det har ikke afholdt ham fra at kritisere Bush – vel at mærke for ikke at sende nok soldater fra starten. Sådan skal det være.

Når nu Rudy ikke kommer på valgkortet, så glæder det mig meget, at han har valgt at give sin støtte til McCain. Og hvor er det en fantastisk tale støttetale han har givet McCain.

“John McCain gives us, as Republicans, the best chance of doing that…I’ll campaign for him in California, New York, New Jersey, Connecticut, anywhere he wants me…I am fully on board, 100 percent…Hope we can nominate him so we can unite the party…Proud to endorse my friend…God bless you, John.”

Men det er ikke kun Rudy og jeg, der nu støtter McCain. Schwarzenegger er nu også ombord. Schwarzenegger havde eller afvist at give sin støtte til nogen af kandidaterner før primærvalget var overstået – det er de åbenbart for Arnold nu! Meget tyder på at Schwarzenegger ikke har ønsket at støtte nogen, fordi han er meget gode venner med både Guiliani og McCain, som i øvrigt også har været venner i lang tid. Når nu Guiliani er droppet ud, så er der ikke længere nogen konflikt for Arnold.

Nu har Romney også kastet håndklædet i ringen. Ikke fordi han er langt efter McCain, men fordi han præcis er så langt bagud, at han under alle omstændigheder vil skade de republikanske chancer for at vinde, hvis McCain, som meget tyder på, vinder primærvalget. Det er hæderligt ud over alle grænser, og mon ikke det giver nok goodwill til en god fremtid i det republikanske parti. Hans tale er også helt oppe, hvor det begynder at prikke lidt i øjnene.

Nu bliver det bare spændende hvem der stiller op som vice-præsident for McCain. Rudy eller Mitt. Jeg håber da på Rudy, men Mitt har modsat Rudy ret godt fast i den religiøse fløj af partiet. Det bliver ganske spændende. Måske bliver det en helt tredje.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.